Söker du bostad?

Vi har ett mycket stort antal sökande till våra lägenheter på samtliga orter. Vi jobbar inte med någon regelrätt kö utan arbetar med aktivt sökande.

Det första steget för att bli hyresgäst hos oss är att registrera sig som bostadssökande på “Mina sidor”.

Vi har nu fr om juli 2019 bytt system ytterligare en gång för detta vilket gör att vi ber Er som anmält intresse tidigare att registrera om sig så vi får in Er i rätt system.

Var 12:e månad vill vi att Ni registrerar Er på nytt.

Vi lägger ut lediga lägenheter på vår hemsida löpande. Det fordras att Ni själva, sedan Ni registrerat Er som sökande hos oss, anmäler intresse via “Mina sidor”. Vi förmedlar lägenheterna i enlighet med vår uthyrningspolicy.

Vi är medlemmar i Fastighetsägarna GFR och följer deras etiska regler.

Särskilt om Rönnen

För vårt bostadsområde Rönnen i Hjo med 36 lägenheter färdigställda 2018 gäller särskild bostadskö vid sidan av vår ordinarie uthyrningspolicy. Lägenheterna förmedlas efter öppna och transparenta principer i enlighet med de villkor som följer av att erhållit statligt investeringsstöd för projektet. Vi tillämpar inga särskilda inkomstkrav utan följer även där riktlinjerna i förordningen om investeringsstöd vilket innebär att Kronofogdemyndighetens förbehållsbelopp är normerande när vi bedömer om inkomsten räcker för att betala hyran.

Anmälan görs enklast genom att ladda ner vår ansökningsblankett här. Fyll i direkt i PDFen och maila till oss på uthyrning@wennergrens.se. Lägenheterna kommer sedan förmedlas löpande efter kötid och vad som följer av vad som sagts ovan.

Det går också bra att skriva ut blanketten, fylla i den och posta den till oss på adress:
J Wennergren Byggnads AB, Box 8, 544 21 Hjo.

Om Ni inte kan ladda ned blanketten kan Ni ringa till oss på telefon 0503-359 91 så kan vi skicka en blankett till Er - Ni är också välkomna att komma in på vårt kontor på Bangatan 13 i Hjo och göra en anmälan.

Vi har mer information om kvarteret Rönnen här.