Varning för bedragare!

2018-07-12

Tyvärr tvingas vi varna Er hyresgäster för att någon/några bedragare rör sig runt i våra bostadsområden och utger sig för att komma från Wennergrens.

Enligt uppgift säger de sig vilja kontrollera brandvarnaren i lägenheten, något som de sedan vill ha betalt för. I något fall har detta lett till att de försvunnit iväg med ett bankomatkort som de kunnat ta ut pengar från.

Vi vill därför uppmana Er att INTE öppna för någon som inte kan legitimera sig (såvitt Ni inte känner igen personen) och som inte har kläder med vårt företagsnamn på. Vi gör heller inga oanmälda besök i lägenheterna för att inspektera brandvarnare. Dessa kontrollerar Ni i regel själva och byter batteri på. Vid fel på Er brandvarnare byter vi kostnadsfritt ut den men det förutsätter att Ni gör en felanmälan på vanligt vis och att vi därefter bestämmer en tid för besöket - som vi brukar göra.