Vi lanserar “Mina sidor” och bostadsapp!

Vi har nu lanserat tjänsten “Mina sidor”. Här kan du som hyresgäst hantera delar av ditt boende, såsom felanmälan, se hyresavier och detaljer kring hyresavtalet. Det går även att registrera sig som sökande och anmäla intresse för våra lediga lägenheter. Vi kommer framöver att kunna skicka meddelanden och kommunicera direkt med dig som hyresgäst via “Mina sidor”.

 Vi har även släppt en bostadsapp som kan laddas ned från AppStore eller Google Play. Sök på “Wennergrens” så hittar du den! I appen har du samma möjligheter som via “mina sidor”.

Användarnamn och lösenord för tjänsten skickas under vecka 27-28 ut till alla befintliga hyresgäster. Spara dessa uppgifter – de använder du för att logga in i tjänsten!

OBS! Vi ber er som har möjlighet att, så snart användaruppgifter kommit ut och tjänsterna går att använda, logga in och kontrollera och vid behov ändra/lägga till korrekta kontaktuppgifter. Mer och mer information kommer att skickas via e-post framöver och det är mycket viktigt att vi har aktuella och uppdaterade kontaktuppgifter till er. Allt för att ge så hög service som möjligt!

Dina inloggningsuppgifter finns i det utskick som vi gjort per post eller e-post!

Kontakta oss på 0503-359 90 om Ni saknar dessa uppgifter.