Nu finns ett ledigt nyproducerat radhus i unik miljö på Baggstedtsgården

Bo som i villa men med ”all inclusive” och hyresrättens alla fördelar.

 
 

På Baggstedtsgården bor Du i unik miljö, mitt i Hjos gamla medeltida stadskärna och ett stenkast från torget. Baggstedtsgården färdigställdes sommaren 2016 och var nominerat till ”Årets bygge 2016”. Projektet har fått mycket uppmärksamhet och inrymmer numer totalt 23 hyreslägenheter i varierande storlekar.

Radhusen är i två plan, har fyra rum och kök och två badrum, ett på varje plan. Egen tvätt och tumlare i bostaden, uteplats i västerläge och en liten egen täppa på framsidan.

Månadshyran är 11 577 kronor per månad och inkluderar uppvärmning, sophämtning och kabeltv. Tillkommer gör endast hushållsel och drift av lägenhetens ventilationsaggregat.

Vi har i dagsläget en ledig radhuslägenhet.

Intresseanmälan
Anmäl Ert intresse till Nina Gumaelius på 0503-359 90 (knappval uthyrning), telefontid mån-fre 10-12 eller via e-post här nedan.


Projektet Baggstedtsgården i kv Anden 6 färdigställdes 2016 som Wennergrens första nyproduktionsprojekt sedan 1993. Efter år av vikande befolkningsutveckling var det efter dryga tjugo år läge att bygga nytt i Hjo igen.

Wennergrens köpte fastigheten redan på slutet av 1980-talet och hade omfattande planer på restaurering och nybyggnad vid 1990-talets början. Resultatet efter några decennier blev en påkostad ombyggnad av de befintliga byggnaderna till fem lägenheter, något som utfördes i egen regi av Wennergrens samt nybyggnad av ytterligare 18 lägenheter som uppfördes av JD Bygg.

Kvarteret var ett av tjugo projekt i landet som nominerades till utmärkelsen ”Årets bygge 2016”, något som satte Hjo på kartan i ett nytt sammanhang.