Vi söker en
fastighetsskötare till Hjo

Vi ändrar lite i vårt arbetssätt och ersätter därför två säsongstjänster med en helårstjänst. Därför söker vi nu Dig som vill vara en del av vår förvaltning i Hjo!

Att arbeta med förvaltning av hyreslägenheter, som är vår huvudinriktning, innebär att man jobbar med något av det viktigaste i våra kunders vardag - andra människors hem. För att ge bästa möjliga service till våra hyresgäster söker vi nu Dig som är serviceinriktad, glad och positiv samt van att arbeta självständigt.

Du har vana att planera Din arbetstid och har blick för vad som behöver prioriteras. Som fastighetsskötare hos oss sköter Du allt in- och utvändigt arbete på fastigheterna, ett mycket varierat arbete som följer årstiderna. Sommartid innebär gräsklippning och skötsel av planteringar medan snörika vintrar bjuder på snöröjning, skottning och halkbekämpning. Uppgifterna varvas hela året med tillsyn och skötsel av fastigheternas allmänna utrymmen och funktioner samt service- och reparationsarbeten i våra lägenheter och lokaler.

Du behöver vara praktiskt lagd och ha ett tekniskt intresse och kunnande sedan tidigare. Skulle Du inte ha erfarenhet från liknande arbete måste Du ha förmåga att lätt kunna lära Dig de flesta förekommande arbetsuppgifterna. Intresse för grönytor och trädgård är önskvärt eftersom delar av arbetet består i att sköta gårdarna och planteringarna runt våra fastigheter.

Eftersom Du kommer vara vårt ansikte utåt mot nya och gamla hyresgäster lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav för tjänsten. Viss maskinvana är meriterande.

Beredskap enligt schema var 7:e vecka ingår gällande fastighetsjour på samtliga våra orter Hjo, Tibro, Karlsborg och Skövde.

Lön enligt avtal. Tillträde senast i början av maj 2018.

För frågor kring tjänsten kan följande kontaktas vardagar 09.00-10.00:

Driftansvarig Andreas Johansson             telefon 0503-359 92
Förvaltningsansvarig Peter Karlsson     telefon 0503-359 95
VD Erik Eriksson                                                 telefon 0503-359 94

Vi håller intervjuer löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Skicka in Din ansökan snarast till erik.eriksson@wennergrens.se,
Din ansökan vill vi ha senast 2018-03-13.