Vad gör man som
byggnadsaktiebolag i Hjo?

Vi har valt att engagera oss för att utveckla företaget och orten där vi verkar och har vår huvudsakliga verksamhet. Vi tror på att Hjo har potential till att bli en än bättre plats att leva och bo på - kort och gott en ort att trivas i. Vi bygger nytt. Vi engageras oss i kulturen. Vi jobbar ständigt med förädlingsprojekt i vårt fastighetsbestånd med innergårdar, fasader, balkonger med mera. Och så vill vi fortsätta att utveckla och utvecklas - med och för människorna som bor i våra hus!

 

 

Baggstedtsgården

Nu står vårt nyproduktionsprojekt Baggstedtsgården färdigt. Kvarteret smälter in fint i Hjos gamla stadskärna och redan i år var trädgården i full blom. 


The Overview Effect

 I år, då vi för övrigt firar 80 år, har vi tillsammans med kulturen bidragit till en intressant och angelägen utomhusutställning på offentlig plats.

 

 

Rönnen

Vi är i full gång med byggnationen av 36 nya hyreslägenheter i kvarteret Rönnen i centrala Hjo. Alla lägenheter hög standard med påkostade materialval såväl in- och utvändigt för en långsiktig förvaltning.


Hjo - Trästaden vid Vättern

I Love Hjo, det är en välkänd slogan för alla Hjobor och visst är det så man säger när man besökt Hjo. Många låter sig charmas av den lilla stadsidyllen vid Vätterns västra strand och det är inte för inte som vi har mycket turism på sommarhalvåret.