- LEDIG TJÄNST HOS WENNERGRENS -

 

Vi söker fastighetsskötare till vår förvaltning i Hjo!

Vi är det familjeägda fastighetsbolaget med fastigheter i Hjo, Tibro, Karlsborg och Skövde. Total yta är omkring 120 000 m2 och omkring 1 350 lägenheter samt sjuttiotalet affärs- och kontorslokaler.

Trivs Du med ett omväxlande arbete - att arbeta både inne och ute i såväl regn som solsken? Vi gör det mesta av fastighetsskötsel i egen regi - allt från att sköta planteringar och grönytor till att se över värmecentraler och göra servicearbeten i lägenheter och lokaler.

En av våra fastighetsskötare i Hjo ska under våren gå i pension och vi behöver då rekrytera en ersättare. Låter häckklippning, maskinkörning, reparationsarbeten, filterbyten och ogräsrensning som arbetsuppgifter som väcker intresse?

Vi söker Dig som har blick för ordning och reda, har en teknisk vana och som gillar att ar­beta problemlösande under eget ansvar. Arbets­uppgifterna är att såväl självstän­digt som tillsammans med arbetskamrater planera och utföra allt förekommande arbete, såväl invändigt som utvändigt på våra fastigheter, inklu­sive reparationer och service i lägenheterna.

Eftersom Du kommer att vara vårt ansikte utåt värdesätter vi personliga egenskaper där god samar­betsförmåga är av stor vikt. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med några andra fastighetsskötare och där ansvara självständigt för skötseln av omkring hälften av vårt bestånd i Hjo.

Erfarenhet från fastighetsar­bete sedan tidigare är önsk­värt. Kunskaper inom el, ventilation, VVS och träd­gårdsskötsel är meriterande. Beredskap/jour enligt sche­ma under kvällar och helger ingår i tjänsten. 

B-körkort är ett krav liksom viss maskinvana. Lön enligt avtal. Tillträde under våren eller enligt överenskommelse. Frågor kring tjänsten besvaras av Erik Eriksson på e-post erik.eriksson@wennergrens.se (helst) eller telefon 0503-359 90.

Vi emotser Din skriftliga an­sökan per e-post till erik.eriksson@wennergrens.se  senast den 3 mars. Tjänsten kan komma att tillsättas löpande.

Välkommen med Din ansökan!